Partners

Het consortium van onderzoekspartners bestaat uit de Hogeschool van Amsterdam, Equinix, Escoplan, Huygen, Greenvis en VillaVille.

HvA
Hoe zorg je ervoor dat de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energie in de stad zo snel mogelijk plaatsvindt? Dit is één van de vier uitdagingen, of challenges, waar Urban Technology onderzoek naar doet. De onderzoeksgroep Urban Technology maakt deel uit van de Faculteit Techniek van de Hogeschool van Amsterdam. Onderzoeksproject TKI RIRA draagt bij aan het duurzaamheidsbeleid van de Gemeente Amsterdam.
Meer  informatie

Greenvis
Greenvis verbetert de toekomst vanuit hun passie voor duurzame warmte en koude. Het team van ondernemende experts maakt collectieve energiesystemen tot een duurzaam succes.
Meer  informatie

VillaVille
Villa Ville Sustainable Developments is een intermediair die zicht richt op het verduurzamen van gebouwen en het ontzorgen van vastgoedeigenaren bij het succesvol verhuren van hun panden.
Meer  informatie

Huygen
Huygen is een Ingenieurs – en Adviesbureau gespecialiseerd in technische gebouwinstallaties en bouwfysica.
Meer  informatie

Escoplan
Escoplantm organiseert en arrangeert financiering voor duurzame verbetering van de gebouwde omgeving.
Meer  informatie

Equinix
Equinix Netherlands is onderdeel van een Amerikaanse multinational en wereldwijd gevestigde aanbieder van een interconnectiviteitsplatform, datacenter ruimte en colocation.
Meer  informatie